SKEPP transparent | Zomeractie in Rotterdam Alexander: huur een kantoorruimte met 1 maand huurvrij

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 11 mei 2017
  • 10

Op zoek naar een kantoor in Rotterdam Alexander? Huur een kantoor van 18 m2 of 28 m2 met korting

Maandelijks geeft SKEPP in overleg met verhuurders van kantoorruimte een huurkorting weg in de rubriek 'SKEPP transparent'. Op zoek naar een full-service werklocatie in Rotterdam? Wanneer je een jaarcontract afsluit, krijg je 6 weken lang de zomervakantie cadeau, dus hoef je 6 weken lang in de zomer geen huur te betalen. Een zonnige bijkomstigheid in de zomer.


kantoor rotterdam alexander vergaderruimteEen gemeenschappelijke ruimte in dit kantoor in Rotterdam Alexander.

Nog slechts 7 kantoorruimten in aanmerking voor zomeractie

Bij SKEPP huur je een kantoorruimte in een representatief kantoorpand in Rotterdam Alexander aan de Prins Constantijnweg. Op dit moment zijn in totaal 7 kantoren beschikbaar voor verhuur. Enige haast is dus geboden, indien je op zoek bent naar een kantoor met full-service van circa 18 m2 en/of circa 28 m2 in Rotterdam.

Belangrijk om te weten: de huurkorting wordt verrekend in de eerste 2 maanden, daarna wordt de officiële huurprijs weer gehanteerd. Hieronder staan de beschikbare kantoren in Rotterdam Alexander opgesomd met bijbehorende huurprijs (exclusief de huurkorting van SKEPP).

  • Kantoorruimte van circa 18 m2 - €535,- all-in per maand (nog 5 kantoorruimten beschikbaar van deze oppervlakte);
  • Kantoorruimte van circa 28 m2 - €840,- all-in per maand (nog 2 kantoorruimten beschikbaar van deze oppervlakte).

Goed bereikbaar, hoog serviceniveau en een eigen sleutel

Het kantoor in Rotterdam Alexander is in 2002 gebouwd en goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Het kantoorpand ligt namelijk op loopafstand van metrostation Schenkel en op enkele minuten rijden van de snelwegen A16 en A20. Een gunstige locatie, ook wanneer je vaak gasten moet ontvangen.

De receptionisten staan klaar om deze gasten te ontvangen en om je post in ontvangst te nemen. De kantoren zijn voorzien van meubilair en je krijgt een sleutel van je kantoor, zodat je kunt werken op tijden die jou het beste uitkomen. Niet gek dat meerdere bedrijven, waaronder projectontwikkelaars, technische ontwerpers en financieel medewerkers kozen voor deze full-service locatie!

huur kantoor rotterdam alexander full service 18 m2Een voorbeeld van een kantoorruimte in dit kantoorgebouw aan de Prins Constantijnweg.

Huur je liever in Amsterdam Centrum, Rotterdam Centrum of Dordrecht? Ook daar krijg je kortingen bij SKEPP

We kunnen ons voorstellen dat je voorkeur uitgaat naar een centrumlocatie om je bedrijf te vestigen. Voor zzp'ers of kleine ondernemingen hebben we gunstige kortingen op werkplekken in Amsterdam Centrum. Voor moderne kantoorruimten in Rotterdam Centrum of het nabijgelegen Dordrecht krijg je 1 maand huurvrij. Deze acties staan hieronder opgesomd en lopen tot 1 juli 2017.

SKEPP transparent |50% huurkorting op een (flex)werkplek in Amsterdam Centrum tijdens de eerste maand

SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Rotterdam of Dordrecht met 1 maand huurvrij

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!