Transparent | Vroegboekactie in Amsterdam Zuid-Oost

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 16 februari 2017

Wees er snel bij: huren in Amsterdam Zuid-Oost met 6 weken huurvrij!

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost? Aarzel dan niet en huur een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid-Oost. Bij SKEPP huur je namelijk kantoorruimte in dit kantoorpand met een flinke korting. Als je voor 1 maart huurt, dan ontvang je 6 weken huurvrij in de zomervakantie. De zomer was nog nooit zo fijn!


kantoorruimten kantoorpand amsterdam karspeldreef design gemeubileerdEen impressie van 2 verschillende kantoorruimten binnen het kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid-Oost.

Vroegboekkorting: maak gebruik van deze unieke actie

De korting geldt voor alleen voor de huur, er is dus geen korting op de servicekosten. Je huurt overigens alleen de ruimte, het gaat dus om de conventionele huurprijs waar je korting op hebt. Meubilair is niet inbegrepen. De korting wordt verrekend in de eerste 2 maanden, daarna wordt de officiële huurprijs weer gehanteerd.

Bekijk ook andere kantoorpanden in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook onze gratis (!) whitepaper 'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte'

Lees ook informatie en duiding over huurprijzen per m2 per jaar

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure