SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Rotterdam of Dordrecht met 1 maand huurvrij

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 23 maart 2017

Huur voor 1 juli kantoorruimte in Rotterdam Centrum of het nabijgelegen Dordrecht en ontvang korting op de huurprijs

Iedere maand geeft SKEPP in samenwerking met een verhuurder van kantoorruimte in Nederland een korting op de huurprijs. Vorige maand was er de 'Vroegboek zomeractie in Amsterdam Zuid-Oost', deze maand huur je bij kantoorpanden in Rotterdam en Dordrecht met een huurvrije maand. De enige voorwaarde is dat je het huurcontract voor 1 juli tekent.


ontvangsthal kantoorpand rotterdam aert van nesstraat centrumDe prachtige entree, met receptie, van het kantoorgebouw aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam.

Een kantoorkamer van 28 tot en met 90 m2 huren in Rotterdam Centrum

Lijkt het je wat, gebruik maken van de prachtige huuraanbieding? Aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam zijn meerdere kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. Je huurt hier in het bruisende centrum van Rotterdam, vlakbij de welbekende Coolsingel en in de omgeving van vele horecagelegenheden en winkels. Op bovenstaande foto is te zien in welke prachtige ontvangsthal je eventuele gasten kunt ontvangen.

Een belangrijk aspect in de zoektocht naar een geschikt kantoor: de bereikbaarheid van de locatie. Goed nieuws, want Rotterdam Centrum ligt op ongeveer 10 minuten lopen, daarnaast zijn er mogelijkheden om per tram, metro en bus te reizen. Met de auto ben je in 10 minuten op de snelweg A13, bovendien is de A16 ook snel toegankelijk. Jij, je medewerkers en eventuele gasten kunnen het kantoor dus goed bereiken.

Een kantoorruimte van 28 m2 of liever een groter kantoor van 90 m2? In dit moderne Rotterdamse kantoorgebouw zijn verschillende mogelijkheden; voor (middel)grote ondernemingen ideale kantoren op een gunstige locatie. Bekijk hieronder alle beschikbare kantoren aan de Aert van Nesstraat met de bijbehorende huurprijzen (exclusief de huurkorting).

  • Kantoorruimte van 28 m2 - €550,- per maand (1 beschikbaar);
  • Kantoorruimte van 33 m2 - €600,- per maand (3 beschikbaar);
  • Kantoorruimte van 50 m2 - €1000,- per maand (1 beschikbaar);
  • Kantoorruimte van 90 m2 - €1800,- per maand (1 beschikbaar).
algemene ruimte kantoor rotterdam zitjes liftenEen impressie van een ruimte in het kantoorgebouw in Rotterdam, met enkele zitjes en liften.

Liever in het nabijgelegen Dordrecht huren? Kantoren van 25, 30 en 35 m2 beschikbaar

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet het drukke Rotterdam wilt huren, maar liever in het relatief rustige Dordrecht. Ook in de omgeving van het kantoorpand aan de Burgemeester de Raadtsingel vind je diverse horecagelegenheden en bijvoorbeeld De Bijenkorf. Dordrecht is misschien een minder bruisende stad dan Rotterdam, toch huur je op deze plek in een levendig deel van Dordrecht.

Met treinstation Dordrecht op 2 minuten lopen en meerdere bushaltes op loopafstand is de bereikbaarheid per openbaar vervoer bijzonder goed. Ook met het eigen vervoer is het kantoorpand uitstekend toegankelijk, met de snelwegen A15 en A16 op enkele minuten rijden. Voor zowel reizigers met het openbaar vervoer als mensen die liever de auto pakken, is dit een aangename locatie.

Aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht maak je ook gebruik van de huurvrije maand. Hier huur je een kantoor van 25, 30 of 35 m2. Vooral bij interesse in de ruimte van 35 m2 is haast geboden, want hier is nog slechts 1 kantoor van beschikbaar. Geïnteresseerd? Hieronder hebben we de te huren kantoorruimten en de huurprijzen (exclusief de huurkorting) opgesomd.

  • Kantoorruimte van 25 m2 - €500,- per maand (2 beschikbaar);
  • Kantoorruimte van 30 m2 - €600,- per maand (4 beschikbaar);
  • Kantoorruimte van 35 m2 - €700,- per maand (1 beschikbaar).
gemeenschappelijke ruimte kantoorgebouw dordrecht representatiefDe ontvangsthal van het kantoorpand aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht.

Vergaderruimte aanwezig en kantoorruimte wordt schoongemaakt

Naast een prettige werkomgeving, een betaalbare huurprijs en een goed te bereiken kantoorpand, zijn de services en voorzieningen binnen een kantoorgebouw ook ongetwijfeld een belangrijk punt in de zoektocht naar kantoorruimte. In de kantoorpanden aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam en de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht maak je bijvoorbeeld gebruik van voorzieningen als vergaderruimte, een pantry en een lift.

vergaderen in dordrecht moderne kantoorruimteEen vergaderruimte in het kantoor in Dordrecht, waar je gebruik van kunt maken als je besluit hier te huren.


Bovendien heb je 24/7 toegang, staan de receptionisten klaar om je gasten te ontvangen en worden de kantoorruimten schoongemaakt. Tel daarbij op dat WiFi en airconditioning aanwezig is en je komt ongetwijfeld tot de conclusie dat het erg aantrekkelijk is om in Rotterdam Centrum of Dordrecht te huren. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, dan staan de vastgoedconsultants van SKEPP voor je klaar. Bereikbaar per mail op info@skepp.nl en telefonisch op het telefoonnummer 085 - 877 05 19.

Bekijk ook andere kantoorpanden in Rotterdam

Bekijk ook andere kantoorpanden in Dordrecht

Lees ook onze gratis (!) whitepaper: 'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte'

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure