SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Eindhoven en omgeving met 1 maand huurvrij

 • Door Marije Lammerink
 • woensdag 7 juni 2017

Op zoek naar een kantoor in Eindhoven, Helmond of Valkenswaard? Huur nu een kantoor met 1 maand huurvrij

In de rubriek ‘SKEPP transparent’ geeft SKEPP iedere maand in samenwerking met een verhuurder van kantoorruimten een leuke korting op de huurprijs. Deze maand huur je bij kantoorpanden in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard met een huurvrije maand. Je maakt gebruik van deze actie als je voor 1 september tekent.


IMG 9811 kleinEen voorbeeld van een vergaderruimte in het kantoorpand aan de Noord Brabantlaan

Je huurt met deze actie in een full service business center

Wil jij graag gebruik maken van deze huuraanbieding? Je hebt voor deze actie keuze uit 3 full service business centers, waarvan er 1 zich in Eindhoven bevindt (De Hurk). Zo kun je ervoor kiezen om kantoorruimte in Eindhoven te huren in het moderne kantoorpand aan de Noord Brabantlaan. In totaal zijn er in dit kantoorpand slechts 6 kantoren beschikbaar voor de verhuur. Wees er dus snel bij!

Hieronder vind je een overzicht van de te huren kantoorruimten aan de Noord Brabantlaan met daarbij de bijbehorende huurprijs per maand (exclusief de huurkorting). Deze prijzen zijn gebaseerd op een contract van 24 maanden. De maand huurvrij geldt echter ook bij een contract van onbepaalde tijd. Bij laatstgenoemde geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Noord Brabantlaan:

 • Kantoorruimte van 32 m2 - €473,33
 • Kantoorruimte van 46 m2 - €686,33
 • Kantoorruimte van 62 m2 - €923,-
 • Kantoorruimte van 83 m2 - €1230,67
 • Kantoorruimte van 91 m2 - €1349,-
 • Kantoorruimte van 165 m2 - €2437,67
kantoorruimte Noord Brabantlaan EindhovenImpressie van een kantoorruimte in het kantoorpand aan de Noord Brabantlaan

Goed bereikbare business centers met gratis parkeergelegenheid

Wanneer jij op zoek bent naar een kantoorruimte, is een goede bereikbaarheid van het kantoorpand een belangrijke vereiste. Voor dit kantoorpand in Eindhoven hoef jij je daarover in ieder geval geen zorgen te maken. De snelwegen A2 en A67 bereik je binnen enkele minuten en vanaf Eindhoven Centraal zijn diverse verbindingen mogelijk naar het kantoorpand. Bovendien is parkeren bij het bovenstaande kantoorpand geheel gratis, is dat even mooi meegenomen!

Hoogwaardige services waaronder receptiediensten en 24/7 toegang

De bereikbaarheid is niet het enige dat dit kantoorpand kenmerkt, ook de services zijn van hoog niveau. Zo beschikt het kantoorpand in De Hurk over een bemande receptie. De receptionisten nemen iedere dag je post in ontvangst en indien gewenst beantwoorden zij de telefoon voor je. Daarnaast krijg jij een eigen sleutel van jouw kantoorruimte, zo bepaal jij je eigen werktijden. Bovendien is er vergaderruimte aanwezig en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt.

Besluit je om een kantoorruimte te huren aan de Noord Brabantlaan? Dan kun je in de zomermaanden gebruik maken van het heerlijke buitenterras. Een fijne plek om 's middags gezellig met collega's te lunchen!

kleiner2Een heerlijk terras bij het kantoorpand aan de Noord Brabantlaan

Liever in het nabijgelegen Helmond of Valkenswaard huren? Ook hier huur je met een maand huurvrij!

De overige 2 business centers zijn gevestigd in Helmond en Valkenswaard, om precies te zijn aan de Kerkhofstraat en de Steenovenweg. Beide kantoorpanden liggen in een groene omgeving waar je tijdens de pauze heerlijk een wandeling kunt maken. Slechts enkele kantoorruimten zijn in deze 2 kantoorpanden beschikbaar voor deze unieke actie.

Bekijk hieronder alle beschikbare kantoorruimten aan de Kerkhofstraat en de Steenovenweg met de bijbehorende huurprijzen (exclusief de huurkorting). Deze prijzen zijn gebaseerd op een contract van 24 maanden. De maand huurvrij geldt echter ook bij een contract van onbepaalde tijd.

Kerkhofstraat:

 • 34 m2 - €460,- (5 beschikbaar)

Steenovenweg:

 • 34 m2 - €460,- (5 beschikbaar)
 • 52 m2 - €697,-
 • 69 m2 - €917,-
 • 69 m2 - €941,-
 • 75 m2 - €652,-
4Voorbeeld van een kantoorruimte aan de Steenovenweg

Parkeerruimte? Check! Koffie en thee? Check! Vergaderruimte? Check!

Net als bij bovenstaand kantoorpand in Eindhoven, zijn ook de services en voorzieningen van deze kantoorpanden in Helmond en Valkenswaard van hoog niveau. Zo is er gratis parkeerruimte aanwezig en de consumptie van koffie en thee zit bij de huurprijs inbegrepen. En dat is nog niet alles! Ook het gebruik van de vergaderruimte kost niets extra's.

Bovendien beschikken beide kantoorpanden over een bemande receptie. Hier zullen de receptionisten zorgen voor een gastvrij en representatief ontvangst van jou en je gasten. Tevens zullen ze je post in ontvangst nemen en desgewenst de telefoon voor je beantwoorden.

kleinsteReceptiebalie van het kantoorpand aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard

Liever een kantoorruimte huren in de Randstad? Ook daar krijg je korting via SKEPP

Huur jij liever een kantoorruimte in de Randstad? Dan heb je geluk. Momenteel lopen er namelijk nog andere acties bij SKEPP. Aan de Prins Constantijnweg in Rotterdam Alexander huur je ook met 1 maand huurvrij. Je huurt op deze locatie een kantoorruimte van 18 m2 of 28 m2. Daarnaast zijn er nog 3 (flex)werkplekken beschikbaar aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Huur voor augustus en ontvang 50% korting op de huurprijs tijdens de eerste maand. Wil je meer informatie over de lopende acties? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij zijn bereikbaar per mail op info@skepp.nl en telefonisch op het telefoonnummer 085 - 877 05 19.

SKEPP transparent | Zomeractie in Rotterdam Alexander: huur een kantoorruimte met 1 maand huurvrij

SKEPP transparent | 50% huurkorting op een (flex)werkplek in Amsterdam Centrum tijdens de eerste maand

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure