SKEPP transparent | Huur een werkplek aan de Herengracht en ontvang tot wel 1 maand huurvrij

  • Door Marije Lammerink
  • donderdag 20 juli 2017

Een werkplek huren in hartje Amsterdam? Huur met 1 of 2 maanden huurvrij!

Iedere maand geeft SKEPP in samenwerking met een verhuurder een leuke korting op de huurprijs. Dit keer huur je een plug & play werkplek aan de Herengracht met een leuke korting. Teken je een huurcontract van 6 maanden? Dan ontvang je een halve maand huurvrij. Liever een werkplek huren met 1 maand huurvrij? Teken dan een huurcontract van 12 maanden. De enige voorwaarde is dat je voor 1 november tekent. Het is zo simpel als dat!


prachtig grachtenpand aan de Herengracht in AmsterdamPlug & play werkplek huren aan de Herengracht

Slechts 9 werkplekken beschikbaar voor deze toffe actie

In dit kantoorpand in Amsterdam Centrum zijn slechts 9 werkplekken beschikbaar voor deze huuraanbieding. Wil jij dus gebruik maken van deze actie? Wees er dan snel bij! Goed om te weten is dat je keuze hebt uit 2 soorten werkplekken: basis desks en premium desks. Basis desks zijn te huur vanaf €199,- per maand, terwijl je voor een premium desks slechts €350,- per maand betaalt.

Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke huurkortingen voor het huren van een werkplek aan de Herengracht in Amsterdam. De genoemde prijzen zijn inclusief alle servicekosten en exclusief BTW. Belangrijk om te weten: de huurkorting wordt verrekend over de eerste maand, daarna wordt de oorspronkelijke huurprijs weer gehanteerd.

Totale huurprijs bij een contract van 6 maanden:

  • Basis desk (€199,- per maand) - €1194,- exclusief korting - €1094,50 inclusief korting;
  • Premium desk (€350,- per maand) - €2100,- exclusief korting - €1750,- inclusief korting.

Totale huurprijs bij een contract van 12 maanden:

  • Basis desk (€199,- per maand) - €2388,- exclusief korting - €2189,- inclusief korting;
  • Premium desk (€350,- per maand) - €4200,- exclusief korting - €3600,- inclusief korting.
Vergaderruimte met uitzicht op de HerengrachtImpressie van een vergaderruimte in dit prachtige kantoorpand

Plug & play werkplekken: 24/7 toegang, onbeperkt koffie en snel internet

In dit kantoorpand in Amsterdam huur je plug & play werkplekken, dit wil zeggen dat je er direct aan de slag kunt! Razendsnel internet, gratis en onbeperkt koffie en thee, een vergaderruimte én een prachtige werklocatie aan de Herengracht. Wat wil je nog meer? In dit kantoorgebouw richt men zich met name op de startende ondernemer. Samenwerken, kennisdelen en deel uitmaken van een hechte community staat bij de verhuurder van dit kantoorpand hoog in het vaandel.

Ingang kantoorgebouw met receptie Entree van het kantoorgebouw aan de Herengracht

Maak onderdeel uit van een hechte en bovenal gezellige community

Zoals gezegd maak je als huurder van dit kantoorpand deel uit van een hechte community. Indien gewenst biedt deze community jou de nodige ondersteuning en advies, de verhuurder brengt je namelijk in contact met gelijkgestemdem. Naast deze serieuze activiteiten maakt de verhuurder ook tijd en ruimte vrij voor gezellige activiteiten. Zo wordt er regelmatig een VrijMiBo georganiseerd, kun je deelnemen aan gezamenlijke lunches, worden er workshops georganiseerd of vaar je met een boot door de Amsterdamse grachten. Gezellig toch?

Een gezellig uitje met collega's varen over de grachtenVaren met collega's over de Amsterdamse grachten onder het genot van een hapje en een drankje

Huur je liever een kantoorruimte in Amsterdam Schiphol of Eindhoven en omgeving? Ook daar ontvang je een korting op de huurprijs!

Huur jij liever een kantoorruimte in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard of Amsterdam Schiphol? Dan heb je geluk! Via SKEPP krijg je in deze steden namelijk een exclusieve korting op de huurprijs. Wil je meer informatie over alle lopende acties? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 085-8770519 of per mail op info@skepp.nl

SKEPP transparent | Exclusieve korting voor nieuwe huurders in het WTC Schiphol Airport

SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Eindhoven en omgeving met 1 maand huurvrij

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure