SKEPP transparent | Huur een kantoorruimte of werkplek in Amersfoort met 1 maand huurvrij

  • Door Marije Lammerink
  • dinsdag 18 april 2017

Ontvang een flinke korting op de huurprijs als je voor juni besluit een kantoorruimte te huren in Amersfoort

Iedere maand geeft SKEPP in samenwerking met een verhuurder van kantoorruimtes in Nederland een exclusieve korting op de huurprijs. Zo hebben huurders door onze vorige aanbiedingen geprofiteerd van huurvrije weken in Amsterdam Zuid-Oost, Rotterdam en Dordrecht. Deze maand huur je bij dit kantoorpand in Amersfoort met een huurvrije maand. Het enige vereiste is dat je het huurcontract voor 1 juni tekent. Huren aan de Maanlander in Amersfoort was nog nooit zo voordelig!


algemene ruimte in kantoorgebouw in Amersfoort met leuke zitjes en bankEen impressie van een algemene ruimte in het kantoorgebouw in Amersfoort.

Kantoorruimte huren op een zichtlocatie in Amersfoort

Voor iedereen die op zoek is naar een kantoorruimte, is de bereikbaarheid van het pand een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Dit kantoorgebouw ligt direct aan de afslag Amersfoort Noord aan de A1 en is daarmee dus uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Met de bus ben je in slechts 20 minuten op Amersfoort Centraal Station. Over de bereikbaarheid van het pand hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken!

kantoorgebouw atoomclub zichtlocatie snelweg goed bereikbaarKantoorruimte huren op een zichtlocatie in Amersfoort.

Ontvang een maand huurvrij op kantoorkamers vanaf 38 m2

Na een grondige renovatie heeft dit kantoorpand in april 2016 haar deuren geopend. Wegens groot succes zijn al vele bedrijven een kantoorruimte gaan huren, variërend van start-ups tot grote ondernemingen. Aan de Maanlander in Amersfoort zijn voor deze actie een beperkt aantal kantoorruimtes beschikbaar.

Dus wil jij graag gebruik maken van deze unieke kortingsactie? Wees er dan snel bij! Een maand huurvrij ontvang je op kantoorruimtes vanaf 38 m2, welke goed zijn voor maximaal 3 werkplekken. Heb je maar 1 werkplek nodig? Ook dan kun je profiteren van deze leuke kortingsactie. Je deelt de kantoorruimte dan met 2 andere professionals.

De huurkorting via SKEPP wordt alleen verrekend over de huursom, de servicekosten blijven dus ongewijzigd. Hieronder vind je een overzicht van de te huren kantoorruimtes/werkplekken en huurprijzen (exclusief de huurkorting). Zit er iets voor jouw onderneming tussen?

  • Kantoorruimte van 38 m2 (vvo) - €750,- per maand (nog 3 kantoorruimten beschikbaar van deze oppervlakte);
  • Kantoorruimte van 58 m2 (vvo) - €1250,- per maand (nog 3 kantoorruimten beschikbaar van deze oppervlakte);
  • Kantoorruimte van 76 m2 (vvo) - €1500,- per maand (nog 1 kantoorruimte beschikbaar van deze oppervlakte);
  • Werkplek - €250,- per maand (nog 9 werkplekken beschikbaar en betreft deelhuur, zoals hierboven toegelicht).
vergaderkamer maanlander Amersfoort kantoorruimte hurenSfeervolle vergaderruimte waar je als huurder gebruik van kunt maken.

Full-servicepakket inclusief post- en pakketservice

In dit kantoorpand aan de Maanlander in Amersfoort huur je op basis van een full-servicepakket. Hierin zitten onder andere services als de dagelijkse postverwerking, het gebruik van vergaderruimtes, een razendsnelle WiFi-verbinding, een toegangspas voor 24/7 toegankelijkheid en de schoonmaak van alle algemene ruimtes.

Daarnaast zijn de werkplekken altijd standaard ingericht met een zit/sta-bureau. De enige onderdelen die niet bij de huurprijs zijn inbegrepen zijn een parkeerplek, de schoonmaak van je eigen kantoorkamer en de dagelijkse lunch. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd naar dit kantoorpand aan de Maanlander in Amersfoort? Bekijk de video hieronder!

Bij SKEPP loopt ook nog een kortingsactie voor kantoorruimte in Rotterdam en Dordrecht

Amersfoort niet de ideale locatie voor jouw onderneming? Niet getreurd: in Rotterdam en Dordrecht huur je ook met een maand huurvrij. De exclusieve actie van SKEPP van voorgaande maand voor de kantoorpanden aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam en de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht geldt namelijk nog altijd! Teken voor 1 juli je huurcontract en profiteer ook hier van fikse kortingen.

Lees ook: SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Rotterdam of Dordrecht met 1 maand huurvrij

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure