SKEPP transparent | Exclusieve korting voor nieuwe huurders in het WTC Schiphol Airport

 • Door Marije Lammerink
 • dinsdag 4 juli 2017
 • 10

Een kantoorruimte huren op Schiphol? In dit kantoorpand heb je keuze uit maar liefst 2 kortingsacties!

Maandelijks geeft SKEPP in samenwerking met een verhuurder van kantoorruimten in Nederland een leuke korting op de huurprijs. In voorgaande editie huurde je met een maand huurvrij in Eindhoven en omgeving, deze maand maak je gebruik van leuke kortingsacties in het WTC Schiphol.


Teken voor 1 september een huurcontract van 24 maanden (€679,- per werkplek per maand) en ontvang een huurprijs gebaseerd op een huurcontract van 36 maanden (€659,- per werkplek per maand). Liever voor een kortere periode huren? Teken dan een huurcontract van 12 maanden (€719,- per werkplek per maand) en ontvang de eerste maand huurvrij.

R1100776Een impressie van een kantoorruimte aan de Schiphol Boulevard

Een ruime keuze uit kantoorruimten van 29 m2 tot 158 m2

Wil jij gebruik maken van deze exclusieve huuraanbieding? Huur dan voor 1 september kantoorruimte in Amsterdam aan de Schiphol Boulevard. Hier heb je nog keuze uit meerdere kantoorruimten. Je huurt dan in een prachtig kantoorpand in Amsterdam gelegen tussen het Sheraton en Hilton hotel op Schiphol Airport.

Zoals gezegd heb je voor deze actie nog keuze uit kantoorruimten variërend van 29 m2 tot 158 m2. Momenteel zijn er in totaal nog 17 kantoren beschikbaar voor deze exclusieve aanbieding. Hieronder staan de beschikbare kantoren van het WTC Schiphol opgesomd met de bijbehorende huurprijs bij een contract van 24 maanden (in- en exclusief de huurkorting van SKEPP).

 • Kantoorruimte van circa 29 m2 3 werkplekken - €2037,- exclusief korting - €1977,- inclusief korting
  (5 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 33 m2 3 werkplekken - €2037,- exclusief korting - €1977,- inclusief korting
  (1 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 35 m2 4 werkplekken - €2716,- exclusief korting - €2636,- inclusief korting
  (2 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 38 m2 - 4 werkplekken - €2716,- exclusief korting - €2636,- inclusief korting
  (5 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 40 m2 - 4 werkplekken - €2716,- exclusief korting - €2636,- inclusief korting
  (1 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 43 m2 - 4 werkplekken - €2716,- exclusief korting - €2636,- inclusief korting
  (1 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 116 m2 12 werkplekken - €8148,- exclusief korting - €7908,- inclusief korting
  (1 beschikbaar);
 • Kantoorruimte van circa 158 m2 16 werkplekken - €10.864,- exclusief korting - €10.544,- inclusief korting
  (1 beschikbaar).
blurEen voorbeeld van een kantoorruimte met een prachtig uitzicht op de Schipholtoren


Teken je liever een huurcontract voor een periode van 12 maanden? Dan huur je met een huurvrije maand. De huurprijs van bovenstaande ruimten wordt dan gebaseerd op een bedrag van €719,- per werkplek per maand. Dit betekent dat je voor een ruimte van 29 m2, bestaande uit 3 werkplekken, maandelijks €2157,- betaald. Met uitzondering van de eerste huurvrije maand natuurlijk...

Een goed bereikbare kantoorlocatie

Dit moderne kantoorgebouw is in 2001 gebouwd en heeft een perfecte ligging. Het kantoorpand is per auto, met het openbaar vervoer en zélfs met het vliegtuig uitstekend bereikbaar. Station Schiphol Airport ligt op een loopafstand van 9 minuten. Vanaf dit treinstation zijn diverse verbindingen mogelijk met onder andere de grote steden in de Randstad.

Met de auto daarentegen ben je het snelst op kantoor vanaf de A4, A9 en de A200. Neem afrit Knooppunt Badhoevedorp vanaf de A4 en je bent in slechts enkele minuten op kantoor. Bovendien parkeer je jouw auto gemakkelijk onder WTC Schiphol in de ruimte parkeergarage.

R1100879Zorgeloos huren in een modern kantoorgebouw op Schiphol Airport

Volledig verzorgd een kantoorruimte huren

Naast de goede bereikbaarheid zijn ook de services en voorzieningen van topniveau! Iedere dag staat er een compleet serviceteam voor je klaar om jou te ondersteunen met diverse werkzaamheden. Zo wordt iedere dag de post voor je in ontvangst genomen en netjes gesorteerd. Bovendien zorgt het serviceteam altijd voor een hartelijk ontvangst van jou en je gasten.

Ook voor de dagelijkse schoonmaakservice en de telefoonbeantwoording betaal je in dit kantoorpand niets extra's. Op deze manier huur je dus volledig verzorgd een kantoorruimte in dit moderne kantoorpand. Perfect toch?

R1100888Maak gebruik van vele services, waaronder de receptiediensten

Liever een kantoorruimte huren in Eindhoven, Valkenswaard of Helmond? Huur met een maand huurvrij!

Huur jij liever een kantoorruimte in Eindhoven, Valkenswaard of Helmond? Ook bij deze panden loopt momenteel nog een leuke actie. Teken voor 1 september het huurcontract en krijg de eerste maand huur cadeau!

Wil je graag wat meer informatie over de lopende acties? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-8770519 of een mail te sturen naar info@skepp.nl. Wij plannen graag een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

SKEPP transparent | Leuke actie in Eindhoven en omgeving: huur een kantoorruimte met 1 maand huurvrij

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!