50% huurkorting op een (flex)werkplek in Amsterdam Centrum tijdens de eerste maand

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 11 mei 2017

Zzp'er of freelancer? Maak gebruik van de fikse huurkorting op een (flex)werkplek in Amsterdam

In de rubriek 'Kantooraanbieding' geeft SKEPP in samenwerking met verhuurders van kantoorruimten en werkplekken huurkortingen weg. Als je op zoek bent naar een flexwerkplek of een eigen vaste werkplek in een stijlvol ingericht kantoor in Amsterdam Centrum, let dan even goed op. Huur voor 1 augustus in dit grachtenpand en krijg 50% korting op de huurprijs tijdens de eerste maand.


flexwerkers op centrumlocatie amsterdam grachtenpand2 personen die al een werkplek huren aan de Brouwersgracht.

Wees snel: slechts 3 (flex)werkplekken beschikbaar voor deze actie

In dit kantoorpand in Amsterdam Centrum aan de Brouwersgracht huur je voor 1, 2 of 3 dagen per week een flexwerkplek of een fulltime werkplek. Let op: de actie geldt voor de eerste 2 personen die zich melden. Het is de bedoeling dat je gelijk in augustus van start gaat op deze prachtige centrumlocatie.

In de eerste maand ontvang je gelijk de korting van 50% op de huurprijs die maand (afhankelijk van de huurmogelijkheid die je kiest). Bekijk hieronder de huurmogelijkheden en de bijbehorende huurprijzen (exclusief de huurkorting tijdens de maand juli). Doe er je voordeel mee!

  • Flexwerkplek voor 1 dag per week - €60,- all-in per maand;
  • Flexwerkplek voor 2 dagen per week - €100,- all-in per maand;
  • Flexwerkplek voor 3 dagen per week - €140,- all-in per maand;
  • Een vaste fulltime werkplek - €210,- all-in per maand.
beschikbare werkplekken gracht amsterdam centrumZie jij jezelf hier al werken? Maak dan snel gebruik van de kortingsactie!

Vergaderruimte, keuken, printer aanwezig in dit kantoor

Naast een fijne werkplek, zijn de aanwezige voorzieningen ook een belangrijk aspect in de zoektocht naar een nieuwe werklocatie. Huur je in dit kantoorpand, dan kun je ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte, keuken en printer. Bovendien is er draadloos internet en zitten koffie en thee bij de huurprijs inbegrepen.

Je zit op een fijne verstelbare bureaustoel, krijgt een eigen postvak, kunt je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en er is bovendien voldoende kastruimte voor iedere ondernemer. Alle bureaus worden in augustus vervangen door hippe designbureaus, een extra reden om snel een plekje te huren hier. Ga je voor een fulltime werkplek? Dan ontvang je een sleutel, zodat je 24/7 toegang hebt.

kantoor amsterdam centrum brouwersgracht werkplek hurenHet grachtenpand is stijlvol ingericht, zoals hier te zien is.

Prachtige locatie in hartje Amsterdam, vlakbij de Jordaan

Een toplocatie, dat mag deze plek gerust genoemd worden. In Amsterdam Centrum, tussen de altijd gezellige Haarlemmerdijk en de bekende Jordaan, werk je samen met andere ondernemers, freelancers en zzp'ers. ICT-ers, graphic designers maar ook marketeers gingen je voor.

Je kunt samen met deze mensen lunchen aan de picknicktafels of zoekt een plekje in het centrum van onze hoofdstad om, bijvoorbeeld met een zakenrelatie, lekker te eten. Ook niet onbelangrijk: de bereikbaarheid is uitstekend, gezien de ligging vlakbij een afrit van de snelweg en Centraal Station.

lunchruimte kantoor amsterdam centrum huur werkplek SKEPPEen gemeenschappelijke ruimte aan de Brouwersgracht, met de picknickbankjes waaraan gezamenlijk geluncht wordt.

Geen werkplek maar een kantoorruimte met korting huren?

Momenteel lopen nog andere acties bij SKEPP. Zo kun je een representatief kantoor huren van 20 m2 of 30 m2 aan de Prins Constantijnweg in Rotterdam Alexander of moderne kantoren vanaf 25 m2 in Rotterdam Centrum of het nabijgelegen Dordrecht. Hieronder staan deze acties opgesomd. Let op: de duur van de kortingen verschillen.

Kantooraanbieding | Zomeractie in Rotterdam Alexander: huur een kantoorruimte met 1 maand huurvrij

Kantooraanbieding | Kantoorruimte huren in Rotterdam of Dordrecht met 1 maand huurvrij

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure