Huur kantoorruimte in Rotterdam en ontvang een maand huurvrij

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • vrijdag 5 januari 2018

Huren in Rotterdam? Aan de Schiedamse Vest profiteer je van een fikse korting bij SKEPP

Iedere maand geeft SKEPP in samenwerking met een verhuurder een leuke actie met betrekking op korting over de huurprijs. Deze maand hebben we gekozen voor het kantoorgebouw aan de Schiedamse Vest in Roterdam. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel een kantoorruimte als een werkplek te huren.


Wanneer je een contract tekent voor een kantoorruimte van 1 jaar voor 1 april, ontvang je de eerste maand huurvrij. Als je liever een werkplek huurt op deze fantastische locatie in het centrum van Rotterdam, dan ontvang je 10% korting over de eerste 2 maanden. Voorwaarde is wel dat je dan een huurcontract voor 6 maanden overeenkomt voor 1 april.

Flexplekken 2De flexwerkplekken aan de Schiedamse Vest.

Divers aanbod van kantoorruimten en flexwerkplekken

In dit kantoorpand in Rotterdam zijn nog verschillende kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte vanaf 7 m2 tot en met 56 m2. Het ruime aanbod van ruimten wordt gecombineerd met flexwerkplekken voor 5 dagen per week. Zie hieronder een overzicht van alle huurmogelijkheden in het kantoorgebouw aan de Schiedamse Vest. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten, denk hierbij aan WiFi, schoonmaakwerkzaamheden en de pantry waar je koffie en thee tot je beschikking hebt. 

  • Kantoorruimte van 12 m2 - €825,- per maand exclusief korting
  • Kantoorruimte van 15 m2 - €1100,- per maand exclusief korting
  • Kantoorruimte van 20 m2 - €1650,- per maand exclusief korting
  • Kantoorruimte van 25 m2 - €2200,- per maand exclusief korting
  • Flexplek voor 5 dagen in de week - €99,- per maand exclusief korting
Kantoor 1Een ruimte in het kantoorgebouw aan de Schiedamse Vest.

Huren in een inspirerend en uniek kantoorgebouw

Het kantoor heeft een gave uitstraling omdat het in een oude bank is gevestigd, vele details zijn hier prachtig bewaard gebleven. De kantoorinrichting is hier dan ook helemaal op aangepast. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van gemeenschappelijke ruimten en faciliteiten, zoals meeting rooms en evenementenruimten. Het kantoorpand is voorzien van vele services en voorzieningen waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo heb je elke dag de mogelijkheid om te genieten van een lekkere kop koffie of thee, is er een gaaf dakterras en kun je genieten van de dagelijks vers voorbereide lunch.

De locatie van het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, ideaal! Wanneer je het kantoorpand uitstapt is er een bushalte op 5 minuten loopafstand en zijn er verschillende opritten van snelwegen zoals de A16, binnen 10 minuten bereikbaar. De bereikbaarheid is een van de vele pluspunten in dit prachtkantoor!

VergaderruimteWie wil hier nou niet vergaderen? Een toffe vergaderruimte met presentatiemogelijkheden.

Een kantoorruimte huren aan de Schiedamse Vest in Rotterdam

Zie jij het zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren in dit toffe pand? Dit kantoor is vooral gericht op technologiebedrijven en is daarmee een tech-hub in Rotterdam. Wil je graag profiteren van deze actie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 877 05 19 of per mail op info@skepp.nl of info@skepp.com. 

Lees ook: Zo realiseer je een sfeervolle kantoorinrichting

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure