Profiteer van een flinke korting in Amsterdam De Schinkel

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • maandag 1 oktober 2018

Met de kortingsactie van deze SKEPP transparent editie huur je met een fikse korting een kantoorruimte in het kantoorgebouw aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel. Deze maand huur je bij het afsluiten van een huurcontract voor 1 februari de eerste maand gratis. Wil jij hier gebruik van maken? Profiteer dan snel!


Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam en wil je profiteren van een flinke huurkorting? Huur dan een kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat

Kantoorruimte Theophile de BockstraatWordt deze hippe kantoorruimte straks jouw werkplek?

Wat maakt het huren zo leuk aan de Theophile de Bockstraat?

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel, huur je in een compleet gerenoveerd kantoorpand. Aan alles is gedacht, de services en faciliteiten zijn dan ook van hoog niveau. Zo kun jij je eigen werktijden bepalen door de 24/7 toegankelijkheid en is er een luxe pantry aanwezig waar jij heerlijke koffie kunt zetten en een lekkere lunch in de middag kunt voorbereiden. Deze voorzieningen zorgen er voor dat jij op een comfortabele locatie aan het werk kunt en je volledig kunt richten op jouw core business.

Niet alleen het hoge servicelevel is een pluspunt, ook de locatie speelt een grote rol in het vinden van de geschikte kantoorruimte. Gelukkig beschikt dit kantoorpand over beide! Het kantoorgebouw is gevestigd in De Schinkel van Amsterdam, deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van rijkswegen zijn al bereikbaar binnen een korte rijafstand van slechts 3 (!) minuten. Ook de dichtstbijzijnde bushalte is maar 1 minuutje lopen. Een ander leuk voordeel aan deze locatie zijn de gezellige cafeetjes in de buurt. Hier kun je bijvoorbeeld met een klant een lekker bakje koffie doen of gezellig met de collega’s na werktijd borrelen.

Gezellige kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat2Zit jij straks gezellig aan deze tafel te lunchen met je collega's?

Wat is er op dit moment te huur?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om gebruik te maken van deze te gekke kortingsactie? Neem dan een kijkje in onderstaand overzicht, waar exact staat aangegeven wat er op dit moment beschikbaar is. Achter de maandelijkse huurprijs staat het bedrag aangegeven dat jij bespaart door gebruik te maken van deze kortingsactie. Dit is gebaseerd op een huurcontract met een minimale huurtermijn van 6 maanden.

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 20 m2 - €1000,- p/m exclusief korting - €833,- p/m inclusief korting.

Op deze locatie is niet alleen een kantoorruimte beschikbaar, ook is het mogelijk om een vaste fulltime werkplek te huren. De kosten voor deze werkplek bedragen een maandelijks bedrag van €250,-.

Voorzijde kantoorpand Theophile de BockstraatJe huurt hier een kantoorruimte in de gezellige Theophile de Bockstraat.

Ben jij straks de troste eigenaar van deze kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel? En pak jij daarmee de gunstige kortingsactie ook mee? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 877 05 19 of per mail op info@SKEPP.nl.


Bekijk het kantoor

Lopende actie’s

Spreekt Amsterdam jou niet zo aan? Maak dan gebruik van de nog lopende actie in het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam Kralingen. Hier ontvang je bij het afsluiten van een halfjaarcontract, over de eerste 3 maanden 10% korting. Deze actie is geldig tot en met december 2018. Benieuwd of er een geschikte kantoorunit voor jou bij zit? Neem dan snel een kijkje!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure