Op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? Profiteer van deze unieke kortingen!

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • woensdag 30 mei 2018

Een kantoorruimte huren in Rotterdam? Profiteer dan snel van de huurkortingen in het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan

Via deze editie van SKEPP transparent huur je een kantoorruimte met een unieke kortingsactie in het kantoorgebouw aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam Kralingen. Je profiteert op deze locatie bij het afsluiten van minimaal een halfjaarcontract, over de eerste 3 maanden 10% korting. Deze actie is geldig tot en met december 2018. Profiteer snel!


Is dit niet de kantoorlocatie waarnaar je op zoek bent voor jouw bedrijf? Kijk dan naar andere locaties waar SKEPP kortingen heeft lopen of neem direct contact op met ons

Kantoorruimte huren aan de Willem RuyslaanGebruik maken van deze gezellige woonkamer? Profiteer dan snel van de fikse kortingen aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam.

Huren in een kantoorgebouw met een uniek concept

Het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam heeft buiten het zakelijke gedeelte om ook een andere functie, namelijk een hotel. Door dit unieke concept maak je bij het huren van een kantoorruimte of werkplek gebruik van vele services en faciliteiten, wat wordt ervaren als een perfecte combinatie! Naast het hoge servicelevel is ook de locatie een pluspunt, door de nabijgelegen op- en afritten van verschillende snelwegen bereik je makkelijk en snel jouw werkplek! Ook met het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten op gewenste locatie.

Door het uitzonderlijke concept, de combinatie tussen zakelijke kantoorruimten en een hotel, zijn er voor jou vele mogelijkheden. Er zijn namelijk vergaderruimten en brainstormkamers aanwezig, een handige plek om te vergaderen of te brainstormen over processen binnen jullie bedrijf. Bij binnenkomst in de representatieve entree tref je ook een receptie aan, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen je bij interesse ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Genieten van een vers ontbijtje met een klant of een lunch met collega's? Het luxe bedrijfsrestaurant biedt daar de mogelijkheid voor, hier kun je dagelijks terecht.

Bedrijfsrestaurant aan de Willem RuyslaanKom jij een gezellig hapje eten in het hippe bedrijfsrestaurant?

Deze kantoorruimten zijn beschikbaar

Zie jij het wel zitten om gebruik te maken van deze leuke kortingsactie? In onderstaande lijst zie je een overzicht met alle beschikbare kantoorruimten en bijhorende huurprijzen. Achter de huurprijzen zie je het bedrag met 10% korting waar je maar liefst 3 maanden gebruik van kunt maken. Zit er een geschikte kantoorkamer tussen?

  • Kantoorruimte geschikt voor 4 personen - €1200,- p/m exclusief korting - €1080,- p/m inclusief korting;
  • Kantoorruimte geschikt voor 6 personen - €1440,- p/m exclusief korting - €1296,- p/m inclusief korting;
  • Kantoorruimte geschikt voor 16 personen - €4640,- p/m exclusief korting - €4176,- p/m inclusief korting.

Naast het huren van een kantoorruimte is het ook mogelijk om een vaste fulltime werkplek te huren. Deze werkplek is te huur voor een maandelijks bedrag van €250,-. Sluit je een halfjaarcontract af? Dan betaal je de eerste 3 maanden slechts €225,-.

De verhuurder van het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan heeft meerdere locaties in Nederland, waaronder op een ideaal gelegen locatie in Den Haag. Het kantoorgebouw, gelegen aan de Hoefkade, heeft nog meerdere vaste fulltime werkplekken beschikbaar voor €250,- per maand. Maak ook op deze locatie gebruik van de kortingsactie!

Een relaxte ruimteTussen het werken door even ontspannen? Dat kan aan de Hoefkade in Den Haag!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in het fantastische kantoorpand aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam of huur je liever een werkplek aan de Hoefkade in Den Haag? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Telefonisch zijn we te bereiken op 085-8770519 en per mail op info@skepp.nl. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend, we beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure