Huur een kantoorruimte in Rotterdam Airport en maak gebruik van een scherpe korting

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • donderdag 18 oktober 2018

Deze maand hebben we een fantastische actie kunnen opzetten wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Corkstraat in Rotterdam Airport. Wanneer je hier een jaarcontract afsluit voor 1 januari, ontvang je maar liefst 50% korting over de eerste 3 maanden. Zie jij dit wel zitten? Profiteer dan snel! Wanneer je een kantoorruimte wilt huren met een leuke kortingsactie raden we je aan onze rubriek SKEPP transparent in de gaten houden. Maandelijks regelen wij een leuke korting met betrekking op de huurprijs.


Huur een kantoorruimte aan de Corkstraat in Rotterdam Airport en profiteer van een flinke korting over de eerste 3 maanden huur

PandWordt dit kantoorgebouw aan de Corkstraat in Rotterdam jouw nieuwe werkplek?

Waarom een kantoorruimte huren aan de Corkstraat?

Het huren van een kantoorruimte aan de Corkstraat in Rotterdam brengt vele voordelen met zich mee. Je huurt een kantoorkamer in een representatief kantoorpand waar de services en faciliteiten van hoog niveau zijn. Ook de locatie is zeer gunstig. Zo vind je in de royale entree dagelijks een bemande receptie. Indien gewenst kunnen de receptionisten dagelijks verschillende werkzaamheden van je overnemen. Denk bijvoorbeeld aan het opnemen van binnenkomende telefonie, het verwerken van de post en met ontvangen van klanten. Je kunt gebruik maken van de vergaderruimten in het business center, ook te gebruiken als spreek-, presentatie- en trainingsruimte. Wil je tijdens een vergadering gebruik maken van een luxe lunch? Ook dit kan worden verzorgd, handig toch?

Alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw aan de Corkstraat zijn een groot pluspunt, daarnaast komt ook nog eens de fantastische ligging. Je huurt hier een kantoorunit naast de snelweg A13 en daarmee bereik jij dagelijks met de auto jouw werkplek binnen een mum van tijd. Vervolgens kun je de auto parkeren op eigen terrein, er is namelijk een groot parkeerterrein en parkeerdek aanwezig. Reis jij of een collega liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 1 minuut bereik jij de dichtstbijzijnde bushalte.

Receptie2Laat jij straks jouw klanten ontvangen door de vriendelijke receptionisten?

Zit er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie bij?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op deze gunstige locatie met hoog servicelevel en daarnaast te profiteren van de kortingsactie? Hieronder staat de beschikbare kantoorruimte aangegeven met daarbij de maandelijks huurprijs vermeld, op basis van een contract voor 12 maanden. Achter deze prijs staat het bedrag aangegeven dat jij bespaart door gebruik te maken van deze kortingsactie. De vermelde korting gebaseerd op de eerste 3 maanden.

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 65 m2 - €1200,- exclusief korting - €600,- inclusief korting.

De ruimte wordt gemeubileerd opgeleverd, je hoeft dus nergens meer achter aan en kunt direct aan de slag! Weet je nog niet welke style bij jullie organisatie past? Lees dan onderstaand blog. Hierin zijn verschillende stylen uitgelicht in kantoorpanden in Rotterdam.


Welke style past bij jouw organisatie?

12Maak jij straks gebruik van deze hoogzitter met je collega's?

Huur jij straks een kantoorruimte aan de Corkstraat in Rotterdam Airport?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Corkstraat in Rotterdam Airport? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen/onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. Telefonisch zijn we te bereiken op 085 - 877 05 19 en per mail via info@skepp.nl.


Bekijk het kantoor

Lopende actie op toplocatie in Amsterdam

Wil je wel graag gebruik maken van een kortingsactie via onze SKEPP transparent maar is Rotterdam niet helemaal de stad waarin je zoekt? Op dit moment is er ook nog een lopende actie in het kantoorpand aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel. Hier ontvang je bij het afsluiten van een huurcontract voor 1 februari de eerste maand gratis. Benieuwd of er hier een geschikte kantoorruimte beschikbaar is? Neem dan snel een kijkje in de kantoorruimte in Rotterdam!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure