Profiteer van een fraaie korting bij het huren van kantoorruimte in Groningen

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • woensdag 9 januari 2019

Graag willen wij jullie laten weten dat we deze maand een nieuwe actie kunnen bieden bij het huren van een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen. Je ontvangt een flinke korting bij het afsluiten van een contract van minimaal 12 maanden, namelijk de eerste maand volledig gratis. Zie jij dit wel zitten en wil je gebruik maken van deze unieke kortingsactie? Profiteer dan snel en ontdek in deze rubriek alle voordelen!


Huur een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen en profiteer van één maand gratis huur

Kantoorruimte huren aan de Turfsingel in GroningenDe kantoorunits worden volledig gemeubileerd opgeleverd, zie hierboven een impressie van hoe jouw kantoor er straks uit kan komen te zien!

Een kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen, wat is er te huur?

Aan de Turfsingel in Groningen zijn er momenteel 8 kantoorruimten beschikbaar met een totale oppervlakte van 35 m2. Deze kantoorruimten zijn momenteel nog leeg maar worden gemeubileerd opgeleverd met Officeplanner-meubilair. Ideaal, zo huur je namelijk sowieso een kantoorunit met de inrichting die past bij jouw onderneming.

Voor een kantoorunit van 35 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €800,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten (ook het meubilair). Mocht je gebruik willen maken van de kortingsactie en een contract afsluiten met een minimale huurtermijn van 12 maanden? Dan ontvang je dus de eerste maand gratis en dus maar liefst €800,- korting. 


Bekijk dit kantoor

 

Kantoorruimte huren aan de Turfsingel in GroningenEr zijn veel mogelijkheden om jouw kantoorruimte er precies zo uit te laten zien zoals je wenst. Zie hierboven een van deze mogelijkheden, past deze stijl bij jouw bedrijf?

Een kantoorruimte huren aan de Turfsingel biedt vele voordelen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Turfsingel in Groningen, profiteer je van veel voordelen. Je krijgt niet alleen een sleutel van een prachtig afgewerkte kantoorruimte, maar je komt hier in een compleet gemeubileerde kantoorunit terecht. De kantoorkamers zijn zo gemeubileerd om het voor jou als huurder zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan verstelbare bureaustoelen en tafels, een moderne pantry die van alle gemakken is voorzien en decoratie die het plaatje compleet maakt. Je kunt direct aan de slag als je een kantoorruimte aan de Turfsingel gaat huren, handig toch?

Naast alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom de kantoorunits, is ook de locatie een groot pluspunt. Je huurt hier een kantoorruimte midden in het centrum van Groningen. Veel is straks vanaf jouw werkplek makkelijk en snel bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige winkels, leuke terrasjes en goede restaurants, altijd handig voor zakelijke afspraken.

Daarnaast zijn de verschillende op- en afritten van de snelwegen zoals de A28 en A7 binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer naar jouw werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is op loopafstand van slechts 2 minuten en heeft een rechtstreekse verbinding met het NS treinstation Groningen Noord. 

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Turfsingel in Groningen en wil je alvast oriënteren welke stijl qua inrichting het beste bij jullie organisatie past? Klik dan op onderstaande button, om je te verdiepen in Officeplanner en de mogelijkheden die er zijn qua inrichting. Zo kom je er al snel achter wat het beste bij jullie past!


Officeplanner

Gebruik maken van een kortingsactie in een andere stad?

Wil je graag gebruik maken van een leuke actie met betrekking op de huurprijs, maar niet in Groningen? Houd dan goed onze volgende edities van SKEPP transparent op onze website in de gaten. En wie weet profiteer jij straks van een flinke korting. Heb je hier hulp bij nodig? SKEPP helpt jou graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Groningen maar ook in andere steden.


Contact opnemen

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure