Kantoorruimte huren in Utrecht met 50% korting

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • maandag 12 februari 2018

Op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht? In dit pand aan de Churchilllaan profiteer je nu van hoge kortingen

Elke maand presenteert SKEPP in samenwerking met een verhuurder een kantooraanbieding. In het kantoorpand aan de Churchilllaan 11 in Utrecht huur je kantoorruimte met een fikse huurkorting van 50% over 3 á 9 maanden. Een topaanbieding, zoals SKEPP die iedere maand weg geeft. Vorige maand profiteerde potentiële huurders in Rotterdam van een fraaie korting. Deze maand huur je bij dit kantoorpand in Utrecht met maar liefst 50% over sowieso de eerste 3 maanden.


Met een uitstekende ligging en goede bereikbaarheid is dit een perfecte locatie in Utrecht om je onderneming te vestigen.Wanneer je een eenjarig contract hebt getekend voor 15 maart ontvang je de eerste 3 maanden 50% korting. Bij het afsluiten van een contract voor 2 jaar ontvang je 6 maanden 50% korting en mochtje een contract afsluiten voor 3 jaar, dan ontvang je maar liefst 9 maanden 50% korting op de maandelijkse huurprijs, voordeliger wordt het niet! Deze actie geldt voor zowel de werkplekken als de kantoorruimten.

Een relaxte ruimte in het kantoorpand aan de ChurchilllaanEen comfortabele rustige plek om in contact te komen met andere ondernemers.

Wat maakt dit kantoorpand aan de Churchilllaan in Utrecht bijzonder?

In dit kantoorgebouw huur je werkplekken en kantoorruimten in een totaal gerenoveerd pand, alles is nieuw en klaar voor de verhuur. Bij binnenkomst tref je een bemande receptie aan die jou en je eventuele gasten netjes ontvangt. Buiten de werkplekken om zijn er vele gezellige informele zitjes, voor formele gesprekken heb je de mogelijkheid om via een online reserveringssysteem een vergaderruimte met presentatiemogelijkheden te boeken. Ook over het parkeren van de auto hoef jij je op deze locatie geen zorgen te maken. Door een beveiligde parkeerplaats die naast het pand is gelegen parkeer jij veilig de auto.

In de kantoorruimten is een industriële look gecreëerd door de verwijdering van het systeemplafond, meerdere leidingen zijn nu erg goed zichtbaar. Je zou hier perfect de kantoorinrichting op aan kunnen passen, daar ben je volledig vrij in. Bekijk bijvoorbeeld onze Officeplanner waarmee je eenvoudig jouw kantoorruimte kunt inrichtingen. 

Een algemene ruimte in het pand aan de Churchilllaan in UtrechtEen impressie van een kantoorruimte in het kantoorgebouw in Utrecht

Een kantoorruimte of werkplek van 54 m2 tot en met 146 m2 huren in Utrecht Zuid

Zie jij het wel zitten om gebruik te maken van deze unieke huuraanbieding? Op dit moment zijn er aan de Churchilllaan Utrecht zuid meerdere werkplekken en kantoorruimten nog beschikbaar voor de verhuur. Je huurt al een kantoorkamer van 54 m2 op deze locatie. Of ben je toch opzoek naar een grotere kantoorruimte?

Er zijn namelijk ook nog units beschikbaar met een oppervlakte van 87 m2 en 146 m2. Zie hieronder de beschikbare werkplekken en kantoorruimten met de bijbehorende huurprijzen, exclusief de huurkorting maar inclusief servicekosten. Verschillende services zijn inbegrepen, zoals het gebruik maken van internet, de pantry en schoonmaakservices.

  • Kantoorruimte van 54 m2 - €3096,- per maand (1 beschikbaar)
  • Kantoorruimte van 87 m2 - €2750,- per maand (1 beschikbaar)
  • Kantoorruimte van 146 m2 - €8240,- per maand (1 beschikbaar)
  • Vaste fulltime werkplek - €400,- per maand
Werkplekken met een fantastisch uitzicht over Utrecht.Een kantoorruimte met een fantastisch uitzicht over Utrecht en omgeving

Een kantoorruimte huren aan de Churchilllaan in Utrecht

Ben jij enthousiast geworden over deze te gekke locatie en van deze unieke actie? En wil je hier graag van profiteren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen graag een rondleiding voor je in. We zijn telefonisch bereikbaar op 085-8770519 of per mail op info@SKEPP.nl

Andere lopende huurkortingen in Rotterdam en Zwolle

Op dit moment is er ook een leuke actie aan de Hanzelaan in Zwolle Wanneer je een kantoorruimte gaat huren met minimaal 4 werkplekken, ontvang je één heel jaar lang gratis lunch! Wie wil nou niet elke dag op kantoor genieten van een lekkere en verse lunch? Ideaal om te weten als je niet opzoek bent naar kantoorruimte in Utrecht, maar juist zoekt in steden zoals Rotterdam en/of Zwolle. Bekijk hier de nog steeds lopende actie van vorige maand, 1 maand huurvrij aan de Schiedamse Vest in Rotterdam.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure