Kantoorruimte huren in Rotterdam? Profiteer van 1 maand gratis huren aan de Groene Tuin

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • woensdag 18 april 2018

Op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam? Bekijk dan het kantoorpand aan de Groene Tuin en profiteer hier nu van flinke huurkortingen

Deze keer hebben wij een bijzondere actie aan de Groene Tuin in Rotterdam. Op deze locatie ontvang je bij het afsluiten van een eenjarig contract, de eerste maand volledig gratis. Deze actie is geldig tot en met 1 augustus 2018, dus profiteer snel! Weer een topaanbieding, zoals SKEPP die vaak weg geeft.


Zoek je naar een andere kantoorlocatie om je bedrijf te huisvesten? Tip: kijk dan naar andere steden waar SKEPP momenteel interessante kortingsacties heeft lopen of neem contact op met onze professionals

Kantoorlocatie in RotterdamIs deze kantoorlocatie geschikt voor jouw bedrijf?

Om deze redenen moet jouw bedrijf huren aan de Groene Tuin

Het kantoorpand aan de Groene Tuin in Rotterdam heeft momenteel grote metrages aan kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 4 verdiepingen. Op deze manier biedt het kantoorgebouw voor elke grote onderneming een geschikte kantoorruimte. De ligging is ook erg gunstig, namelijk in Rotterdam Zuid. Je kunt vanaf deze locatie erg makkelijk jouw werkplek bereiken door verschillende rijkswegen en ook met het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten op gewenste locatie.

Wanneer je een kantoorruimte huurt, maak je daarnaast ook gebruik van alle bijkomende voordelen zoals het parkeren op eigen terrein, ideaal toch, om je auto voor de deur te parkeren? Ook is er een ruime pantry aanwezig, een geschikte plek waar koffie en thee gehaald kan worden en in de middag de lunch kan worden genuttigd. De goede beveiliging in en rondom het kantoorpand zorgt ervoor dat je na een werkdag veilig en zorgeloos je spullen kunt laten liggen. De kantoorunits worden leeg opgeleverd, dit houdt dus in dat je volledig jouw eigen kantoorinrichting kunt uitkiezen en de stijl van jouw onderneming duidelijk kan laten terug komen.

Kantoorruimten aan de Groene Tuin Zit er een geschikte kantoorruimte tussen?

Een kantoorruimte huren tussen de 200 m2 en 800 m2

Ben jij enthousiast en wil je graag gebruik maken van deze kortingsactie, op de huurprijs? Kijk in de onderstaande lijst, hier staan beschikbare kantoorruimten aangegeven met huurprijzen.

De verhuurder kan altijd een aanbod op maat maken, dat precies bij jullie onderneming past. Je vindt in onderstaand overzicht de kantoorruimten met huurprijzen. Zit er een geschikte oppervlakte voor jou bij?

  • Kantoorruimte van 200 m2 voor €1583,- per maand;
  • Kantoorruimte van 300 m2 voor €2375,- per maand;
  • Kantoorruimte van 400 m2 voor €3167,- per maand;
  • Kantoorruimte van 500 m2 voor €3958,- per maand;
  • Kantoorruimte van 600 m2 voor €4750,- per maand;
  • Kantoorruimte van 700 m2 voor €5542,- per maand;
  • Kantoorruimte van 800 m2 voor €6333,- per maand. 

Zit er een geschikte kantoorruimte bij?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit fantastische kantoorpand aan de Groene Tuin in Rotterdam en wil je gebruik maken van deze kortingsactie? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! Bij SKEPP profiteer je dubbel, wij helpen je namelijk daarnaast gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte.We zijn telefonisch bereikbaar op 085-8770519 of natuurlijk per mail op info@skepp.nl.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure