Huur een kantoorruimte in Amsterdam en profiteer van aansprekende extra’s op locatie

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • donderdag 4 april 2019

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht 221 of Joop Geesinkweg 501 in Amsterdam, heb je de mogelijkheid om gratis te profiteren van extra faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Wanneer je via SKEPP een jaarcontract tekent voor 1 juli ontvang je aan de Herengracht gratis meubilair voor in je kantoorruimte en aan de Joop Geesinkweg gratis parkeerplaatsen. Zit er een geschikte locatie tussen en wil je graag gebruik maken van deze actie? Lees dan snel verder en wie weet huur jij straks een kantoorruimte in een van deze te gekke kantoorpanden!


Huur een kantoorruimte aan de Herengracht of Joop Geesinkweg in Amsterdam

SKEPP 1Huur jij straks een kantoorruimte in het hippe kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam?

Wat is er te huur aan de Herengracht 221 in Amsterdam Centrum?

Wanneer je op zoek bent naar een kantoorruimte midden in het centrum van Amsterdam, is het pand aan de Herengracht 221 perfect! Naast de gunstige locatie heb je nu ook het voordeel dat je kunt profiteren van een gave actie, je hebt namelijk de mogelijkheid om gratis van het meubilair gebruik te maken. Er wordt een budget beschikbaar gesteld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om je kantoorruimte een nieuwe look te geven. Je huurt dus een kantoorruimte voor onderstaande huurprijzen, maar je bent geen overige kosten kwijt aan het meubilair. Dit is er beschikbaar;

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 32 m2 - €1210,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 72 m2 - €2690,-
SKEPP 2Een van de kantoorruimten aan de Herengracht, zie jij jouzelf hier al werken?

Een kantoorruimte huren aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam Amstel Business? Dit is er beschikbaar!

Ben je niet op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Amsterdam maar op het Amstel Business terrein? Hier heb je aan de Joop Geesinkweg 501 ook de mogelijkheid om te profiteren van deze actie. Dit zal de maandelijkse kosten ook dekken. Aan de Herengracht maak je gratis gebruik van het meubilair, bij het huren van een kantoorruimte op deze locatie kunnen er gratis parkeerplekken worden verleend. Toch handig: altijd snel, makkelijk en gratis voor de deur parkeren. De comfortabele kantoorruimten bevatten veel daglicht door de vele ramen en zijn nog in verschillende metrages te huur, zie onderstaand overzicht:

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 21 m2 - €870,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 28 m2 - €1160,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 42 m2 - €1740,-

Een groot voordeel van beide kantoorgebouwen is dat het aan de faciliteiten niet ontbreekt. Zo heb je op beide locaties de mogelijkheid om te vergaderen. Altijd handig om een meeting met een collega buiten kantoor te kunnen plannen of als er gasten langskomen, je de ruimte hebt om een presentatie te geven. Daarnaast heb je aan zowel de Herengracht als aan de Joop Geesinkweg de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid kun jij jouw eigen werkdagen indelen, of dit nu in de avonduren of in het weekend is.

SKEPP 3Zie jij jouzelf al lekker lunchen in het bedrijfsrestaurant aan de Joop Geesinkweg?

Spreken jou de beschikbare kantoorruimten in Amsterdam aan?

Zie jij het wel zitten en ben je enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht en Joop Geesinkweg in Amsterdam? En wil je daar bovenop ook nog eens gebruik maken van de leuke extra’s die er bij komen en zeker zullen schelen in de maandelijkse kosten? Dan raden wij je aan snel contact op te nemen met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Hier zijn geen kosten aan verbonden. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Amsterdam.

Kortingsacties in andere steden

Wij staan er om bekend dat we maandelijks met een aansprekende actie komen die betrekking heeft op de huurprijs. Afgelopen maand was dat een korting bij het huren van een kantoorruimte in Veenendaal of Ede. Zie je het wel zitten om hier een kantoorruimte te huren of ben je benieuwd welke acties er nog meer lopen in andere steden? Neem dan een kijkje tussen onze andere lopende acties en ontdek welke acties er nog meer zijn. Wij helpen je bij graag verder bij het huren van een kantoorruimte in Amsterdam, maar zeker ook in andere steden.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure