Huur een kantoorruimte in Amsterdam Oost en profiteer van 1 maand gratis huren

  • Door Rens Oosterik
  • woensdag 3 juli 2019

Geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte in Amsterdam Oost? Maak dan gebruik van deze kortingsactie in het kantoorpand aan de Cruquiusweg 98 in Amterdam Oost. Je ontvangt hier bij het afsluiten van een eenjarig contract de eerste maand huur volledig gratis. Deze actie is geldig tot en met 1 september 2019, dus wees er snel bij! Zie jij deze actie helemaal zitten? Lees dan snel verder, want verderop in dit blog wordt het kantoorpand uitgelicht. 


Amsterdam Oost staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. Daarnaast vind je hier vele culturele bezienswaardigheden en veel groen. Zo zit er een park op slechts 6 minuten loopafstand van dit kantoorpand. Hier kunnen jij en jouw personeel een heerlijke wandeling maken in de middagpauze tussen de stressvolle uren door. Het kantoorpand zelf is gebouwd in 2007 en ligt in een opkomende buurt waar veel nieuwbouw te vinden is, waaronder veel kantoorruimtes. 

kantoorruimte cruquiusweg 98 amsterdamHet moderne kantoorpand aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost.

Waarom je een kantoorruimte huurt aan de Cruquiusweg 98

Door het huren van een kantoorkamer in het kantoorgebouw aan de Cruquiusweg profiteer je niet alleen van deze kortingsactie, maar ook van andere verschillende voordelen. Zo huur je hier een kantoorkamer die is voorzien van vele services en faciliteiten. Er zijn bijvoorbeeld kopieer- en printfaciliteiten aanwezig en heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ideaal voor wanneer je ‘s avonds of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wilt afronden. In de pantry maak jij tussen de middag jouw lunch klaar. 

kantoorruimte huren cruquiusweg zeeburgerdijk 42077De pantry waar jij tussen de middag je lunch kan klaarmaken.

Verder beschikt het kantoorpand over gratis parkeerplaatsen op de ruime parkeerplaats op het eigen terrein. Ook is het mogelijk om in de nabije omgeving gratis te parkeren. Hierdoor zullen jij, jouw personeel en de klanten die langskomen, altijd de mogelijkheid hebben om te parkeren. Ten slotte kun je door het huren van een kantoorkamer in dit kantoorpand genieten van een prachtig uitzicht:

kantoorruimte huren cruquiusweg zeeburgerdijk 42078Het uitzicht vanaf jouw kantoorruimte aan de Cruquiusweg.

Profiteer van de goede bereikbaarheid van dit kantoorpand 

Wanneer je een kantoorkamer huurt in dit kantoorgebouw, geniet je van een goede bereikbaarheid. Zo zijn de opritten van de A1 en A10 binnen 10 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. Daarnaast is het ook goed mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. De dichtstbijzijnde bushalte zit namelijk op een loopafstand van slechts 10 minuten. 

Wanneer je een kantoorkamer huurt in dit kantoorgebouw, geniet je van een goede bereikbaarheid.

Naast de goede bereikbaarheid kun je ook profiteren van de gezellige omgeving van dit kantoorpand. Zo heb je in de nabije omgeving The Harbour Club, een goed restaurant waar je heerlijk kan eten. Ideaal om een hapje te eten met een collega of voor een zakelijk diner met een klant. 

Niet op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam?

Wil je graag gebruik maken van een kortingsactie met betrekking op de huurprijs, maar niet in Amsterdam? Houd dan goed onze volgende edities van de SKEPP Transparent in de gaten. Wie weet profiteer jij straks van een flinke korting. Heb je hulp nodig voor het vinden van jouw kantoorruimte? Onze vastgoedconsultants helpen jou graag in de zoektocht naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf. 


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure