Huur een kantoorruimte in Ede of Veenendaal en profiteer van flinke kortingen

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • donderdag 28 februari 2019

Huur een kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg in Ede of aan de Vendelier in Veenendaal en profiteer zoals elke maand weer van een fantastische korting op de huurprijs. Wanneer je een huurcontract afsluit voor 1 april bij één van beide locaties, dan ontvang je de eerste maand huurvrij! Zie jij dit wel zitten en wil je graag gebruik maken van deze leuke kortingsactie? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen!


Huur een kantoorruimte in Ede of Veenendaal en profiteer van één maand gratis huur

foto ST5Zie jij jezelf al werken in deze kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg in Ede?

Een kantoorruimte huren aan de Oude Bennekomseweg in Ede, wat is er te huur?

Een van de kantoorpanden waar je gebruik kunt maken van deze te gekke kortingsactie, is gevestigd aan de Oude Bennekomseweg in Ede. Wij raden je aan om hier een kijkje te nemen, je huurt namelijk in een kantoorgebouw met een all-in concept. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op een uitstekend bereikbare locatie en waar alles op flexibele basis is georganiseerd. Alle voorzieningen zijn goed gefaciliteerd en de kantoorruimten worden gemeubileerd opgeleverd. In het kantoorgebouw zijn de volgende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur:

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 17 m2 - €275,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 24 m2 - €399,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 35 m2 - €499,-
1Zie jij jezelf al werken in deze kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal?

Een kantoorruimte huren aan de Vendelier in Veenendaal, wat is er te huur?

Huur je liever een kantoorruimte aan de Vendelier 61 in Veenendaal? Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw waar de services en faciliteiten goed georganiseerd zijn. Ook de locatie is zeer gunstig, namelijk nabij de op- en afrit van de A12. In het kantoorpand zijn er nog enkele oppervlakten beschikbaar voor de verhuur, deze liggen tussen de 29 m2 en 88 m2. In onderstaand overzicht zie je exact welke kantoorunits er nog beschikbaar zijn met daarbij de maandelijkse huurprijs vermeld. 

  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 29 m2 - €399,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 31 m2 - €406,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 42 m2 - €575,-
  • Kantoorruimte met een oppervlakte van 88 m2 - €797,-

De kantoorruimten op deze locatie worden niet gemeubileerd opgeleverd. Ben je op zoek naar passend meubilair voor jouw nieuwe kantoorruimte? Maar ben je er nog niet uit welke stijl goed bij jullie organisatie past? Dan raden wij je aan om een kijkje te namen op onze blogpagina over kantoorinrichting. Hier kun je meer informatie vinden over welke stijlen er zijn en hoe je die het beste kunt personaliseren in jouw kantoorruimte.

 
Ontdek welke inrichting bij jou past!

3Het kantoorpand aan de Vendelier in Veenendaal is een visiteplaatje voor jouw organisatie.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg in Ede of aan de Vendelier in Veenendaal?

Ben jij enthousiast over één van beide locaties en wil je graag gebruik maken van de eerste maand gratis huur? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder bij het huren van een kantoorruimte in Ede of Veenendaal.


Neem contact op met SKEPP

Wil je wel gebruik maken van een kortingsactie, maar in een andere stad?

Ben je enthousiast over onze leuke kortingsacties, maar zoek je niet een kantoorruimte in Veenendaal of Ede? Neem dan een kijkje op onze blog pagina en ontdek welke lopende acties we allemaal nog meer hebben. Wij bij SKEPP helpen je graag verder bij het vinden van jouw ideale kantoorruimte in Ede of Veenendaal, maar ook in andere steden!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure